AKP Photography » Personal photography blog

Sugar skull pt 2

Like my facebookpage♥ Click here

 

Flere sugar skull bilder, du kan se de andre her. Ps jeg har masse bilder å vise, men jeg kjenner jeg har liten blogglyst når nesten ingen kommenterer på innleggene mine:-(Vi kan jo inngå en deal, om du kommenterer på mine innlegg så kommenterer jeg hos deg. Jeg er ute etter kommentarer med konstruktiv kritikk også ikke bare «fine bilder»:-PSååå har vi en deal da?:-D

 

English:
More sugar skull photos, you can see the other ones here. I have alot of photos to show you, but i dont like blogging when noone gives me comments. We can make a deal, if you comment on my posts ill comment on your blog? I want constructive criticism not just «Nice photos». So do we have a deal :-D?

Opinions?

 


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Powered by sweet Captcha

CommentLuv badge

F B
W e b   s h o p
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1