AKP Photography » Photography blog

A beautiful spring day pt I

Like my facebookpage♥ Click here

 

Igår var det nydelig vår vær(veldig kaldt da, men sola skinte så det var viktigst). Det har regnet så vannvittig mye her i Sandnes den siste tiden, og jeg har vært sinnsykt sygen på å ta noen nye bilder i sola♥. Så jeg dro med meg ut lillesøster Lene og skjøt et lite sett 😀
Ps: Jeg har bestilt det nye kamerat mitt nå 😯 ♥ *Hysj hysj*

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

 

English:
Yesterday we finally got some nice spring weather with sun♥, so i dragged my little sister Lene out to shoot some photos 😀
Ps: I bought my new camera yesterday 😯 ♥ *Hush hush*

What do you think?

 

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1