AKP Photography » Photography blog

– Bizarre doll – pt I

Like my facebookpage♥ Click here

 

Eg elsker å ikke være A4 menneske! Mange tror nok at jeg har veldig god selvtilitt og er veldig tøff – sannheten er det motsatte, hvorfor jeg tørr å se annderledes ut vet jeg ikke. Jeg gjør det fordi det er slik jeg føler meg vel 😛

Her er første del av selvportrettshooten, jeg hadde igår 🙂 Jeg hadde det utrolig gøy foran kameraet igår 😀 Jeg klarte ikke velge hvilke jeg syns ble best, derfor legger jeg ut begge versjonene – hva syns du?(Jeg vet at jeg ikke er noe flink med sminking, skal IKKE bli make-up artist :-P)

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

 

English:
I love not looking like everyone else! Many of you thinks i have a lot of self-esteem and is very tough. The truth is im the opposite, i have no idea why do. I do it cause i feel comfortable 😛 I had soo much fun doing this shoot 😀 Heres the first part from the self-portraits i took yesterday 🙂 I couldnt decide which version i like best, so i added both – so what do you think?(Im not good with make up – oh well im not planning to become an make-up artist :-P)

Opinions?

 

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • lene - UUUUUH! d va DRIIIIIID kult!! 😀
    Selv om iche sminken va sånn avanserte greier, så va d syyyyykt stilig! ;D Flinke du e 😀ReplyCancel

  • liseliten - Halloooooo! Dridkult!!! 😀 Ah, eg og elske å ikje ver a4, og eg e heller ikje tøff. Men eg syns DU e tøff, selv om du ikje føle deg sånn. Kanonkult altså 🙂 Ps. Om 2 uker har eg og dreads! Woop!ReplyCancel

  • Åshild - I barteby - Råstilig! 😀 Skulle ønske jeg hadde tia og kreativiteten til å begynne å ta slike bilder igjen!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1