AKP Photography » Photography blog

Black & white – railway tack

 

PINIMAGE

Sony a200, F/5.6, 1/640

Thinks?

 

Stem på meg er dere snille♥


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • liseliten - Love it! Hvor har du tatt det? lenge hatt lyst å ta bilder av jernbaneskinner jeg også…jo eldre, jo bedre.ReplyCancel

  • Kayla - ååå, så fint bilde! 🙂
    Eg glømme å se på bloggen din av å te, glømme at du ikje e på blogg.no, så eg ser ikje når du he skreve nytt innlegg -.- (skjekke bloglovin ikje så ofte hellar 😮 ) haha, men sga bli finkere me d, Mange fine bilder 😀ReplyCancel

  • Maiken - Stilig bilde! 🙂
    / Har aldri hørt om den siden, men ser jo ut til å fungere bra den da. 🙂 jeg skjønner det er mye å sette seg inn i. Jeg hadde heldigvis IT på skolen så ble satt igang der, men har lært det meste på egenhånd. Myyye knapper 😛 hehe.ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1