AKP Photography » Photography blog

Blog challenge day 6: En vanskelig oppvekst – A difficult childhood – Sandnes & Stavanger

English under the photo!

Hele barndommen min har bestått av motgang, med mobbing store deler av barne skolen å videregående. Etterfølgt av uthengelse å nettmobbing. Å der etter å bli alvorlig syk, uten å vite hva som var galt.

Store deler av livet har jeg blitt fortalt at jeg ike er god nok eller verdt noe. Det har vært en tung reise, men jeg har jobbet hardt for å komme op rett vei til den personen jeg er ment å være. Jeg er en veldig redd og usikker person, å jeg er ekstremt redd for å feile i ting jeg gjør.

Jeg virker kanskje tøff fordi jeg har piercinger, tattoveringer og lilla hår? Men jeg føler meg ikke tøff, jeg føler meg som meg selv.
På innsiden er jeg veldig sårbar å følsom…

Om jeg kunne gått tilbake i tid å endre alt som har skjedd, ville jeg gjort det? Jeg vet ikke helt, for da ville jeg nok ikke vært den personen jeg er idag! Skulle jeg ønske jeg ikke ble mobbet? Ja helt klart, men man ikke leve i fortiden. Man må se framover.

For sola skinner alltid bak skyene ♥

_H2_8247PINIMAGE

English:

Most of my childhood has been very difficult, ive been bullied most of elementary school and college. Later on i was a victim of cyber bullying and stigmatized. And becoming very sick without knowing what was wrong with me.

Most of my life ive been told im not good enough and worthless. Its been a hard long journey, and ive been working so hard to become the person im ment to be. Im a very scard and insecure person, and im extremely afraid of failing at thing i do.

I know i might seem tough, cause i have piercings, tattoos and purple hair? I dont feel tough at all, i just feel like myself.
On the inside im very vulnerable and sensitive…

If i could go back and change all the painful stuff, would i? Im not really sure, cause i may not be the person i am today if i did.
Do i wish i wasnt bullied? Absolutely, but i cant live in the past. I have to look to the future.

Cause the sun always shines behind the clouds ♥

If you liked this, please comment, like & share this post♥


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • rikki - I love that you said you aren’t sure if you would change all those things in your past because of who you are today. I’ve talked about this a lot and constantly remind myself that the here and now is the best place to be, and one change would give a completely different outcome. Those challenges make us stronger, more beautiful, and appreciate all of this so much more!ReplyCancel

  • Elizabeth Zimmerman - Wow! Thank you for posting. It always breaks my heart to hear when people have been bullied, mistreated as a child — and also as an adult! I’m glad you’re on the other side of it all now!! <3ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1