AKP Photography » Photography blog

Blog challenge: Hvem er jeg? – Who am i? – Sandnes & Stavanger portrett fotograf

 

PS: English version under the photo!

Jeg heter Ann Katrin, men liker best å bli kalt Annki. Jeg er 25 år å bor på vestlandet.
Jeg er profesjonell portrett fotograf. Foto er noe av det beste som finnes!
Jeg er veldig glad i familie og venner, å verdtsetter dem høyt ♥
Er ekstremt glad i katter, har en familiekatt som heter Lizzy ♥
Jeg er ganske merkelig, å har veldig dårlig humor
Jeg er veldig glad i å le
Har vært syk 8 år pga matallergier, men nå går det stort sett greit
Jeg er både utadvent og inadvent – kommer an på situasjonen. Men jeg liker å møte nye folk!
Jeg drømmer om å drive et flott studio og selge masse vakre foto produkter
Jeg ønsker å lære folk om fotografiets ånd, å få dem til å forstå at bildene hører til på veggen – ikke på en maskin ♥

Jeg startet blogg for å dele bildene mine, for å få folk til å snakke om meg og bildene mine. Jeg har ikke så mye oppdrag eller egne shoots enda, så da blir det veldig uregelmessig blogging. Jeg deler for det meste bare bilder på bloggen, fordi jeg selv ikke liker når fotobloggere har masse tekstinnlegg og kansje bare ett bilde. Jeg legger ut ganske mye mobilbilder på instagram. Men føler folk er mest interessert i portrettbildene mine. Derfor deler jeg ikke så mye av de bildene her. Jeg ønsker å bli en bedre fotoblogger slik at jeg får mer trafikk på bloggen, når ut til flere potensiselle kunder å får mer kommentarer og likes.

Bloggen min er for andre fotobloggere, foto interesserte og potensielle kunder. Jeg vil inspirerer andre fotografer, og jeg ønsker flere kunder.

Jeg er stolt over bryllupsbildene mine fra august. I tillegg har jeg en del ideer til fotoshoots, er mye som spiller inn for at jeg skal få til noen av shootene. Og det er REGNVÆR!! Er så typisk at det alltid er fint vær når jeg ikke kan ha shoot…

Det jeg håper at folk sitter igjen med etter å ha vært på bloggen min, er at de liker bildene mine å ønsker å ha meg som fotograf.

_H2_8255PINIMAGE

 

English:
My name is Ann Katrin, but likes to be called Annki. Im 25 years old, and live on the west coast of Norway
Im a professional photographer. Photograhy is one of the best things ever!
I love my friends & family – i i value them alot ♥
Cats are my all-time fav animal, we have one family cat named Lizzy♥
Im kinda weird and have a silly humor
I love to laugh
I was really really sick for 8 years, cause of food allergies – im much better now
Im both outgoing and introverted, depends on the situastion. But i like meeting new people
Im dreaming of owning an high end photography studio and sell louds of printed photo art♥

I started this blog to have a place to show off my work. And use it as a marketing tool(which im kind of failing at). I dont have alot of shoots yet, cause i just got out of shcool. So my blogging is very irregular cause i have very little to post. I dont normally write much in my blogposts, cause i know i hate it myself when photobloggers write alot and just post one photo… I want to be a better photoblogger, so i can get more buzz and hopefully get more paid work. And i also want to inspire other photographer with my work. I post alot in instagram, but i feel like people are more interested in portrait work, then my snaps!

Im very proud of the wedding photos ive shot this summer. Had my 2 first weddings ever, in august 😀 .
I have a few ideas for shoots, but most of them is controlled by the weather… Its always beautiful out when i cant shoot!

What i hope people get out of reading my blog, is that they like my photos and want to book me.

If like this post please comment, like & share this post with your friends ♥


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1