AKP Photography » Photography blog

Challenge: 7 things you may not know about me

Like my facebookpage♥ Click here

 

Fikk en utfordring fra Chalotte, for leeenge siden som jeg helt hadde glemt 😛 Men bedre sent enn aldri ikke sant?

1. Jeg liker best og gjøre ting på min egen måte
Om jeg må gjøre ting på andres måte kan jeg bli veldig usikker på meg selv og redd..

PINIMAGE
2. Jeg er et utrolig stort vanedyr!
Skjer det noe «uventet» blir jeg ofte veldig stressa x)

3. Jeg MÅ alltid ha god tid, uansett hva jeg skal så og si..
Skal jeg rekke tog eller buss står jeg alltid opp 3-4 timer slik at jeg har godt tid. Men endre opp med å stresse meg klar slik at jeg har 1-2 timer der jeg bare må sitte å vente på at jeg kan gå ut døra

PINIMAGE

4. Jeg er perfeksjonist
Enten det kommer til fotografering, matlaging eller diverse andre ting!

5. Jeg er ganske utålmodig
Jeg liker at ting skal skje litt fort. Som for eksempel når jeg har bestilt noe jeg har veldig lyst på, fra f eks USA. Da tar det jo opp til TO UKER!! før jeg får det jeg bestilte. Da blir jeg veldig utålodig og løper å sjekker postkassen opp til flere ganger om dagen 😛

PINIMAGE

6. Jeg har vært syk i ca 5 år
Jeg har utmattelsessyndrom pga utrolig mange matallergier. Og det gjør at jeg nesten ikke kan spise noen ting. Det er utrolig frustrerende, men det er jo bare noe jeg må leve med! Spiser jeg noe jeg ikke tåler hovner jeg veldig opp i forskjellige deler av kroppen og har masse smerter…

7. Min favoritt årstid er våren
Da er det ikke for varmt og ikke for kaldt, samtidig som at det er da det finest vær her på vestlandet!

PINIMAGE

English:
I like doing things my own way. I am a creature of habit. I get stressed if i theres a possibility that im runnking late. Im a perfectionist. Im pretty impatient. Ive been sick for approx 5 years now. My favorite season of the year is spring!

Im challenging everyone who whats to 🙂

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1