AKP Photography » Photography blog

Det er med et tungt hjerte at jeg..

 

…Har kommet fram til at jeg sletter så å si alle de gamle innleggene fra den gamle bloggen. For jeg har verken tid eller energi til å laste opp 1000 vis av bilder som forsvant når jeg slettet den andre bloggen. Det er snakk om rundt 500 innlegg, så det sier seg selv at det tar alt for lang tid…

Jeg kommer til å gå gjennom hele bloggen å slette mesteparten av innleggene, men kommer til å legge inn bildene på nytt i de innleggene der jeg er veldig fornøyd med bildene 🙂 Jeg bladde gjennom siden på framsiden å det er iallefall 22 sider med bilder som ikke blir fjernet(For det er nye bilder). Å det kommer jo flere nye framover også, jeg syns bare det er litt trist å måtte slette så mange innlegg for det var maaange bilder jeg er fornøyd med, jeg har backet dem opp da så jeg kan alltids lage minneinnlegg å bildene har jeg jo hos meg fortsatt. Men det er kjedelig at de ikkje er tilgjengelig for alle dere å se lengre… 🙂

Å uansett så er det bedre å ha få innlegg med synlige bilder enn å ha mange innlegg med få synlige bilder!

Bildet er tatt sommeren 2010
PINIMAGESony a200 f/10, 1/400

Er du ikke enig?
Hva syns du om bildet?

 

 

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1