AKP Photography » Photography blog

Double exposure – we♥it inspiration

 

Har sittet maange timer på we♥it både igår og idag, som de fleste vet finnes det utrolig mange vakre bilder der. Her er et bitte lite knippe av de bildene som rørte meg mest igår og idag. Dobbel eksponering er noe jeg har lyst til og prøve og eksprimentere med selv også!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19 / 20

 

English:
we♥it is as most of you know a beautiful place. Ive spent hours in there borth today and yesterday. Here are a tiny number of photos which moved me the most today and yesterday. Double exposure is something i want to experiment with too!

Arent these photos just amazing?
Do you experiment with double exposure?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Rebecka - fotoblogg - Sv: Åh, tack så mycket!! 🙂ReplyCancel

  • maja - ååå, så utrolig herlig!! jeg har jo drevet med dette når jeg har fotografert analogt, hvorfor har jeg ikke TENKT på å gjøre dette til vanlig? det er jo så stilig!! og jeg som har NULL inspirasjon for tiden, og har omtrent vrengt hodet etter nye ideer til redigering og å ta bilder….akkurat det jeg trengte 😀 håper jeg får testet det ut fort! og forresten, tuusen takk for superkoselig kommentar, betyr mye <3ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1