AKP Photography » Photography blog

Fotobok del 1!

Stem på meg er dere snille♥

 

Laget fotobok hos extrafilm.no for en stund siden. Jeg var ikke klar over hvilken størrelse jeg egentlig bestilte så da jeg fikk den idag holdt jeg på å le meg i hjel for jeg fikk en bitteliten fisebok å den koster egentlig 149.

3 av bildene fikk stygge farger også – å bildene mine så IKKE slik ut før de gikk i trykk, burde jeg klage?

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

Hva syns du om første del av min lille fisebok :-P?

 

Stem på meg er dere snille♥

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Miss Jones - Så fint! 😀 Digger deT!

    Er noe gale med bloggen din på Bloglovin for de nye innleggene dine kommer ikke opp der inne for meg. Har fulgt deg en stund men aldri kommet opp noen innlegg der inne.ReplyCancel

  • Fidoinski - 😀 kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul 😛ReplyCancel

  • Leyla - Klag! Asså.. om det ikke er de fargene som er på orginalbildene så er det jo ikke bildene du bestilte? 😉
    Nå ble jeg veldig nysgjerrig på størrelsen. Kan du ikke putte hånda de ved siden av eller noe å ta bilde? Så jeg skjønner hvor liten den er;PReplyCancel

  • Åshild - I barteby - Stilig 🙂
    Det går nok an å klage, men noen ganger er det ikke deres feil også. Det kan være dataen din har en annen kalibrering enn datamaskinen de har der. Printa ut et bilde en gang på elite, og bildet var en helt annen farge og hudfargen var grumsete, og det fant jeg ut at var pga min data.ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1