AKP Photography » Photography blog

Hearts & stars bokeh

Eeeendelig fant jeg bruksanvisningen til kameraet mitt!!!!
Har lett etter denne papirbunken i 2-3 måneder nå!! Å jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har snudd alle eskene på hodet for å finne den.

Så nå da jeg skulle finne noe annet ja daaa fant jeg bruksanvisningen istedenfor 😛 Meeen jeg fant jo IKKE det jeg lette etter nå, det kommer vel en annen gang^^

takket være bruksanvisningen fant jeg ut hvordan jeg får tatt skikkelige bokeh bilder med den rette innstillingen og alt^^(Er det man bruker den til har jeg hørt – er ikke storbruker av slike dupe dingser, liker og finne ut av ting selv^^)

Jeg er jo ikke noe kunstelev så jeg kan ikke tegne skikkelig så da ser jo mønsteret på ganske så skjevt å slik, så jeg skal anskaffe meg sånne hullemaskiner med forskjellige mønstre slik at iallefall mønsteret blir bra *Hihi*

Eegentlig burde jeg heller øve på norskprøven jeg skal ha i morgen, men jeg har lest gjennom det en del ganger å må få noen til å spørre meg for jeg klarer ikke lese mer. Å siden mamma er ute en tur så blogger jeg heller *Hihi*

Men nok snakk over til bildene^^

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

Hva syns dere :-P?

Photobucket


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • lene - utrolig kule ^^,
    blei skikkelig bra 😀ReplyCancel

  • Christine - Hei hei på deg 🙂 Ja, jeg lever:) Er fryktelig sliten av studiene, men det går 🙂 Må si du blir flinkere og flinkere med fotografiene dine. Så igjennom nå og jeg ser kjempe godt hvor mye du har forbedret deg siden sist gang jeg så. Ja, jeg har vært elendig på å lese blogger også 😛 Nå skal jeg prøve å komme ordentlig tilbake igjen. Vi har semesteroppgave som går frem til jul, men skal som sagt prøve å holde på med bloggen og lese blogger så godt det lar seg gjøre 😉ReplyCancel

  • fidoinski - awwi.. 😀 😀
    Fiiiine bilder.. 😀 ♥ReplyCancel

  • Speilvendt - Kule bilder, lurer på hvordan de tas?ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1