AKP Photography » Photography blog

I could really use your help :)

Like my facebookpage♥ Click here

 

For en god stund tilbake bestillte jeg en refletorholder(?) og stativ. Jeg har aldri fått bruke reflektoren min i «studioet» mitt fordi jeg ikke skjønner hvordan jeg skal sette det sammen. Så jeg håper noen der ute kan hjelpe meg 😀 Det jeg har kjøpt er dette stativet og denne reflektorholderen.

PINIMAGE

 

Someone please heeelp?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Cathrine Nesset - fotografi - Ser ut som holderen er inni trekket på refleksskjermen 🙂 Er litt vanskelig å se hvordan det er på bildene derfra, så er ikke så lett å tenke seg til. Hadde vært bedre hvis jeg satt med det i armene selv :pReplyCancel

  • Cathrine Nesset - fotografi - Eller, nå når jeg ser litt bedre så ser det ut som skjermen er festet inni delen på holderen.. Hvis du ser til høyre på det bildet på nettsiden, hvor du ser stativet, holderen og skjermen 🙂 Så det er sikkert bare å sette de sammen, bare ved å trykke på holderen inn på skjermkanten :pReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1