AKP Photography » Photography blog

Im so excited about christmas♥

Jeg er skikkelig i julestemning nå om dagen 😀 Jeg elsker julen og syns det er den beste tiden på året♥ Nå har jeg sittet og laget noen juleinspo collages♥ mens regnet pøser ned utenfor.. Alle bildelinkene finner du her!

PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE

English:
The christmas spirit has really found me now 😀 I really love christmas and i think its the best time of the year♥Ive been sitting here and making some chirstmas inspo collages♥ while the rain is pooring down outside.. You can find all the photolinks here!

Do you love christmas? Have you found the christmas spirit?
Please comment, like & share this post♥


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Arevya - Julen er alltid herlig! Eneste jeg ikke liker er handlingen av gaver for det er litt stressende, men høytiden er herlig i seg selv ^_^ReplyCancel

  • Anette - Åh, så fantastiske bilder! Kjenner virkelig at jeg gleder meg til jul 🙂 Klem fra Anette 🙂ReplyCancel

  • Kake - Åh! Nå kom jeg i skikkelig julestemning selv! Tror jeg må ut å handle litt julepynt snart og lære meg å bake!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1