AKP Photography » Photography blog

Its my birthday today but…

 

… Jeg er fortsatt veldig veldig syk. Akkurat nå virker de smertestillendes tablettene slik at jeg klarer å få poste dette innlegget. Jeg har en kraftig bihulebetennelse i hele kraniet og var som sagt på sykehuset fra 23-26 juni…

Kan ikke si at jeg har fått gledet meg så veldig over 23 års dagen min i dag, men jeg har fått masse koselige hilsninger som hjelper litte grann på humøret 🙂

Jeg skulle egentlig vært på bedringensvei, men det viste seg at antibiotikaen jeg fikk(både intravenøst og i tablettfrom) ikke har virket på meg slik den skal. Så jeg har fått en ny type som jeg skal begynne på i morgen, og forhåpentligvis blir jeg bedre om en dag eller 2 🙂

PINIMAGE
Photo from the babyshower pt 1 & pt 2

 

English:

…. Im still very very sick.. Right now the pain meds are working so im able to wirte this post. I have a severe sinusitis of the the whole skull, and was admited in the hospital from 23 -26 june….

I cant say that ive managed to enjoy my 23rd birthday very much, but ive gotten tons of birthdaywishes which has helped a little 🙂

I was supposed to get better but it turned out that the antibiotic I had gotten didnt worked properly for me. So ive gotten a new one which i start on tomorrow. Hopefully i will start feeling better in a day or 2 🙂

Wish me well and a happy birthday?♥

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
 • liseliten - Gratulerer med dagen! Og god bedring! <3ReplyCancel

 • Tonje - Bra de har funnet ut av hva det er da, så får vi håpe at antibiotikaen gjør jobben sin:)ReplyCancel

 • Cathrine Nesset - fotografi - Gratulerer med dagen som har vært! 🙂

  God bedring!ReplyCancel

 • Rebecka - fotoblogg - Sv: Tack så mycket! 😀

  Jaa, det var bara soligt på förmiddagen för oss, annars regnade det hela dagen. Tråkigt! 🙁

  Måste säga att jag älskar din header med jordgubbarna! 😀ReplyCancel

 • Tonje - Sv: Ikke godt å høre at du har vært gjennom det, men bra at du en dag kan bli frisk da:)

  Vet ikke om jeg kan bli frisk jeg. Har lavt stoffskifte som jeg antakeligvis må gå på medisiner for resten av livet, men håper at plagene kan forsvinne etter hvert som stoffskiftet tar seg opp ved hjelp av medisinen. Og så har jeg også en del matintoleranser og har kommet et stykke på vei bare med å kutte ut det jeg ikke tåler:)
  Nei, det kan være veldig slitsomt som du sier, men man vokser og lærer mye av det også tross alt. Prøver å minne meg selv på det når ting er tøft.ReplyCancel

 • Jonna Erlandsson - sv: Tack så mycket till alla dina kommenterar! 😀
  Och ja, jag gav killen som snodde bild av mig en utskällning men han ignorerar mig totalt. Vet inte riktigt hur man kan göra för att anmäla osv eftersom han bor i USA, vilket gör allt lite svårare…ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1