AKP Photography » Photography blog

It’s too quiet in here…

Det er veeeldig stille her på bloggen om dagen, og det beklager jeg veldig. Har ikke tatt så veldig mange bilder verken på fritiden eller i skolesammenheng, fordi vi har til nå laget musikkvideo(kan dessverre ikke dele den med dere pga ønsker om å ikke gjøre det fra skuespilleren) og holder på og lage en brosjyre for Lervig bryggeri(har tatt noen bilder som jeg kan legge opp her på bloggen litt senere).

Jeg savner så utrolig å fotografere portretter!!! Har ikke hatt tid/energi til å gjøre det på fritiden, å vi får ikke gjøre det i skolesammenheng før April :-(. Om jeg ikke får noen betalte tilbud snart, så må jeg dra med meg lillesøster 1 eller 2 :-D.

Men over til noe som er gøy, jeg har fått meg «ny» sveis grunnen til at jeg sier «ny» er fordi jeg har hatt sidecut for, men nå har jeg gjort den enda kulere :-P. Jeg byttet tilbake til lilla hårfarge, fordi den andre fadet så fort! Beklager mobilbilder, har planer om å ta ordentlige portretter av meg selv i vinterferien ;-). So stay tuned on that!

PINIMAGE

English:
Its so quiet in here these days, and im really sorry for that! I havent been shooting very much, cause of lack of energy + since i started school again, weve only been making a musicvideo and a brochure…

I miss shooting portraits soo bad, and i hope i will be able too soon! In other news ive gotten a ”new” hair cut, i say ”new” cause ive had a sidecut before. But now ive made it even cooler :-P. I changed my haircolor back to deep purple cause the other color started to fade to quickly! Sorry for the cellphone shots, im planning on shooting some real ones when winterbreak starts ;-). So stay tuned on that!

Do you like my new haircut?
Please comment, like & share this post♥

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1