AKP Photography » Photography blog

Jeg er glad jeg lærer så lenge jeg lever!

Stem på meg er dere snille♥

 

Jeg har nå sittet å slettet unødvendige innlegg og kategorier(Må innrømme at bloggen har vært litt rotete.) I tillegg har jeg slettet inspirasjonsbilder der «kilden» er wehearts;it.com fordi Helene fikk åpnet øynene mine veldig mye med sine 2 siste innlegg!

Jeg er glad jeg har lært dette med linking til bilder innebærer for jeg vil ikke at folk skal bruke mine bilder uten å gi meg noe creds!

Grunnen til at jeg slettet endel andre innlegg og kategorier er fordi jeg ikke syns disse innleggene/kategoriene passer seg til en fotoblogg – som jeg ønsker å være.

Derfor har jeg bestemt meg for å slutte å fylle bloggen min med masse hverdagsgreier når jeg ikke har skikkelige bilder å poste. Noe kommer det selvfølgelig, men ikke så mye som det har vært til nå på wordpressbloggen(Jeg har jo flyttet alle innleggene over fra den gamle så da følger jo alle disse innleggene naturlig med).

Men over til overskriften: Etter å ha sittet å sett gjennom innleggene har jeg funnet ut at jeg heldigvis har utviklet meg til det positive når det gjelder redigeringen av bildene mine!

Bare her:

Redigert sommeren 2010:
PINIMAGE
Hun var ikke så brun/orange, det er den dårlige redigerings skyld!

Redigert nå nettopp – vinteren 2011:

PINIMAGE

Hva syns dere?
Har jeg forbedret meg?

 

Stem på meg er dere snille♥

 


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Fidoinski - aww.. 😀 eg og har merka at du har forrandra deg t bedre når d jelle både bilder og fotograferingå.. 😀ReplyCancel

    • Annki - Takk snuppi d e kjekt å hørra 😀ReplyCancel

  • Leyla - Dere er nominert til Ukas Blogg på siden min, bruk pollen til venstre i side margen for å stemme 🙂 Lykke til!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1