AKP Photography » Photography blog

Just a little christmas spirit

Like my facebookpage♥ Click here

 

Vil tro dette er årets andre sett med julebilder. Jeg kjenner at skolen virkelig har tatt knekken på fotolysten og inspirasjonen min 🙁 Idiotiske matte og naturfag som ødelegger alt!! Men jeg håper jeg får mer inspirasjon nå når ferien kommer! Noe som allerede er I MORGEN!!! for meg 😀 Siden jeg er deltidsstudent å har fri om torsdagene + at jeg gidder ikke gå på fredagen for da er det kun julefrokost(som jeg ikke tåler) og å gå i kirken, som jeg heller ikke gidder 😛 FERIE♥ ♥

PINIMAGE

PINIMAGE

 

English:
Here are finally some new christmas photos! School is really distroying my creativity! I hate youu! Hopfully ill get my creativety back when the vacation comes, which for me is TOMORROW!!! ♥ ♥

What do you think about the photos?

 


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1