AKP Photography » Photography blog

Kinda burlesque♥ pt 1

Like my facebookpage♥ Click here

 

Har lekt meg litt foran kameraet mitt idag, med den nye kule hårpynten min som jeg har kjøpt HER. Selvfølgelig var batteriet til mottakeren til den tråløse selvutløseren tom for batteri og jeg hadde ikke ett nytt. Så da fikk jeg min nydelige lillesøster Merete til å være «øye» og trykket på knappen♥ Jeg prøvde med den innebygde selvutløseren på kameraet – men bildet ble jo bare utav fokus selv om jeg hadde autofokusen på linsa på!!

Jeg bare eeelsker den hårpynten 😀 Ps: Jeg vet at bildene er veldig lyse fordi jeg glemte å skrue av taklyset -.- Jeg vet også at lysettingen ikke er helt korrekt, her har jeg mye å lære så derfor øver jeg 😀

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

 

English:
Today I played a little infront of the camera with my new awesome hair piece. Which i bought HERE. I needed a little help so my beautiful little sister Merete was my assistint♥

Opinions about the photos?

 

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Lene - Slutta å ver så sexy nå du 😉 hihi 😀 Du va kjempefine på bildene ^^, <3ReplyCancel

  • Tonje - Øvelse gjør mester!
    Utrolig kul hodepynt!:)ReplyCancel

  • kikki - du e nydelig<3ReplyCancel

  • Magnus - Wow du e jo mega hot!!! <3 takk for dedikasjonen btw 😀ReplyCancel

  • Magnus - Wow dæven så hot du e!!! <3 sexy Annki 😀 takk for dedikasjonen btw.ReplyCancel

  • Retemee - My sexy sister! 😉 Du e utrolig fine 😀ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1