AKP Photography » Photography blog

Let the rain wash your tears away♥

 

En ting må jeg si er litt rart med meg. For når sola skinner så få jeg en hel haug ideer som omhandler regn, men når det regner ja DA får jeg masse ideer som er avhengig av sola. Er det bare meg eller er det andre som også har det slik?

PINIMAGE

Hva syns du?

 

Stem på meg er dere snille♥

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Karen - sv: haha, takk! Jeg ødela N-en mens jeg strøk den på, og to av de andre bokstavene begynner å bli litt slitt. Tror du kan bruke bakepapir for å prøve å stryke på litt om de holder på å løsne.ReplyCancel

  • Kayla - Awww, så fint bilde! 🙂
    Nå må du få gang å legge ud fler bilder, sånn at eg kan kommantere litt (a) hehe, glede meg te spørsmålsrunden 😉ReplyCancel

  • liseliten - LIKER!!!!!!!! <3ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1