AKP Photography » Photography blog

Look what I got♥

Jeg har fått meg et analogt speilreflekskamera jeg 😀 *Hihi* Har fiklet en del med det, men har til nå kun tatt 1 av 24 bilder :-P. Jeg er jo kun vant til digitalt kompaktkamera og digitalt speilrefleks kamera så jeg syns det både er gøy og skummelt på samme tid at jeg ikke kan se hvordan bildene blir og slette de som ikke blir bra 😛

Jeg må også få beklage bloggtørken som til tider har funnet sted, grunnen er at jeg har slitt med muntlig eksamen. Og nå er jeg utslitt pga eksamen, men jeg håper at jeg snart får energinivået opp slik at jeg får tatt masse nye bilder 😀

Jeg måtte jo selvfølgelig ta noen bilder av den nye skatten min 😛

PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE

English:
Ive gotten myself a analog SLR camera 😀 *Hihi* Ive explored it, but ive only shot 1 of 24 photos. Im only used to digital compact camera and digital SLR cameras. So i think its super awesome and super scary that im not able to see and delete the photos that turns out bad :-P. I would like to say im sorry for the lack of activity here on the blog, the reason is that i just had an exam. And now im exhausted because of it. But i hope my energy level will rise a little so i can start shooting more photos :-D. And of course i had to shoot some photos of my new baby 😛

Like the photos?
Do you have an analog SLR camera?
Do you have any tips for me?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
 • liseliten - Hurra! Grattis 😀ReplyCancel

 • Jonna Erlandsson - sv: vilken tur att det funkar nu! Blev lite orolig hehe 🙂
  Tack så mycket 😀ReplyCancel

 • maja - ååh, så moro 😀 håper du viser fram bildene!ReplyCancel

 • Patricia - Åhh, så gøøøy! grattis med analogt kamera 😀 vil ha et sånt et selv, jeg ;o

  // Tusen takk! Er samme bilde to ganger bare, speilvendt 😀
  Gratulerer med 4 på eksamen da, fikk det jeg også 😀 Så deilig med sommerferie nå, ja! 🙂ReplyCancel

 • Maiken - Tror faktisk jeg har akkurat det samme 🙂 fungerer helt supert 🙂ReplyCancel

 • Maiken - / jeg har fremkalt alt selv jeg når jeg har tatt med det. vi lærte det på skolen. men jeg tipper de gjør det på fotobutikker her, hvertfall fargefilm. svart hvitt var visst ikke mulig i Swansea vet jeg, så vet ikke hvordan de gjør det i Norge 🙂ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1