AKP Photography » Photography blog

Meeting with Norges Kreative Fagskole («Norway’s School Of Creative «)

Like my facebookpage♥ Click here

 

Min kortsiktige framtid ser ganske så mørk ut. Folkehøyskolen falt i vasken.. Derfor skal jeg på møte med hovedlæreren på Norges Kreative Fagskole får å se om vi ikke får til en ordning som både passer meg og dem.

Jeg er både spent og veeeldig nervøs, jeg har nemlig en tendens til å la folk snakke over meg og snakke meg trill rundt 😕
Men jeg har forbredt meg ved å skrive ned de spørsmålene jeg lurer på, og får jeg ikke svar på dem i første omgang så vet jeg hva jeg skal spør om.

Her et enda ett sugar skull bilder, du kan se de andre her og her.

PINIMAGE

 

English:
My academic(?) future is kinda running down the drain, and because of that im going to a meeting at «Norway’s Creative School». To see if we cant find a solution that works for both of us. Heres another sugar skull photo, you can see the other ones here and here.

Wish me luck!
What do you think of the photo?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
 • Nina C. - Håper alt ordner seg=)ReplyCancel

 • slaktatom.blogg.se - sv: tack så mycket!ReplyCancel

 • Maiken - så spennende!! masse lykke til! 🙂
  / tusen takk! det er to bilder et med meg på en krakk og en uten noe som helst, og endel småpirk i photoshop!:)ReplyCancel

 • Rebecka - fotoblogg - Sv: Tack! 🙂 Jag kan inte göra så mycket där eftersom problemet är att sidan måste uppdateras bara! Hoppas det syns snart i alla fall! 🙂ReplyCancel

 • Cathrine Nesset - fotografi - Hvorfor gikk folkehøgskolen i vasken? Og har du tenkt til å søke på fotografi på Norges Kreative Fagskole? 🙂ReplyCancel

 • Marte - Møtet går sikkert fint! Har hatt litt lyst til å gå på Norges kreative fagskole selv, men har ikke råd til det.ReplyCancel

 • Cathrine Nesset - fotografi - SV: Okei. Jeg vil søke selv, men er redd for at det blir for hardt med det økonomiske :p Og så vil jeg ikke flytte! Er det den i Trondheim du vil gå på? Jeg har sett på Norsk Fotofagskole også 🙂ReplyCancel

 • Cathrine Nesset - fotografi - SV: Det er absolutt verdt det ja! Men med tanke på det økonomiske så tenker jeg på at det blir vanskelig å betale skolen, samtidig som man må betale for husleie, strøm, mat og regninger samtidig. For hvis jeg skal gå på skolen så får jeg ikke bodd hjemme :p Og da må jeg regne med å betale 3000-4000 kr bare på husleie, + at det andre kommer i tillegg. Det er dette jeg er redd for at ikke går, å betale på så mye kun på 1 mnd. Hver mnd i 2 år. Hehe.. Men jeg får se 🙂 Er så usikker på hvor mye jeg kommer til å få i lån og stipend, og om bortebo-stipend kommer i tillegg til det vanlige.

  Føler meg passe dum nå.. Men jeg har alltid trodd du har kommet fra Trondheim! Hahaha.. Der ser man hvor dårlig jeg er på dialekter!ReplyCancel

 • malin [fotoblogg] - sv: åh tusen tack =) kramReplyCancel

 • Felicia - Du har talang för fotografering!
  Kolla gärna in på min blogg och lämna en kommentar:)ReplyCancel

 • Rebecka - fotoblogg - Sv: Tusen tack!! 😀
  Vad skönt att höra! 🙂ReplyCancel

 • Kijo - SV: Thank you!^^ Folk synes jeg så creepy ut haha:P

  Nydelig header btw!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1