AKP Photography » Photography blog

Mamma & meg/ pappa & meg♥ – Sandnes & Stavanger portrettfotograf

 

Leter du etter den perfekte gaven til en mamma eller pappa som har alt? Hva med å benytte deg av denne flotte gaveideen?

Om du er interesert send meg en mail til mail.akpphoto@gmail.com, merk mailen med mamma & meg eller pappa & meg.

Del gjerne dette innlegget med noen du tror trenger et gave tips!
PS: Husk farsdag 9 november!

Ønsker deg en fin høst dag 🙂

PS: To comment on my blog, you have to use the verification device under the comment area, i´ve installed this to prevent spam. You have to drag the right left image over to the image on the right side. If your on the main page, youll have to click on the heading(those are links) on the post you want to comment on. You cant do it from the main page. I hope youll understand, please and thank you.

PS: For å kommentere på bloggen min så må dere vertifisere dere ved å dra det bildet til venstre som passer til det bildet til høyre, jeg har dette for å unngå spam. Om dere er på hovedsiden må dere trykke på en av overskriftene(dette er linker) for å komme til det innlegget dere vil kommentere på. Håper dere forstår, og på forhånd takk.

mamm-og-meg-eller-pappa-&-megPINIMAGE

 Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1