AKP Photography » Photography blog

Mr Mac is in the hospital =(♥

På torsdags kveld måtte jeg lever macen min inn på reperasjon…. Eller reperasjon er ikke det rette ordet, i følge eplehuset var batteriet mitt OPPBRUKT? WTF?? Jeg har vært veldig flink med at jeg lot macen lade helt opp før jeg brukte den da den var ny, og jeg har heller ikke hatt laderen i når batteriet var fulladet…. Så jeg må ganske sikkert ut med 2000!! kr for nytt batteri, siden ikke garantien kanskje ikke dekker det GAAAAAH!!!!

Det er så ufattelig tomt uten deg Mr Mac :(, nå sitter jeg og trykker på en liten treg dritt av en pc!! Å her har jeg verken photoshop eller noen bilder :(. Håper jeg får deg hjem igjen imorgen!!

Det er jo også et perfekt tidspunkt at dette skulle skje, siden jeg nettopp har startet på Norges Kreative Fagskole (å de pengene jeg ikke har) bare renner ut av meg….

På fredag hadde jeg fri fra skolen så da fikk jeg endelig somlet meg til og ta bilder av den nye tattooen min♥ De ble AWESOME faktisk :D. Men jeg aaaner ikke når jeg får tid og vise dem her på bloggen, men det kommer i promise ♥

PINIMAGE

English:
On Thursday i had to send my mac to get repaired… The battery wasnt working anymore… So i most likely have to pay over 300 dollars to get a new one cause it looks like the warranty wont cover it -.- And thats just perfect since i just started collage and have ALOT to pay for…. And i have NO photoshop and NO photos :(. Hope im getting him back tomorrow!! I didnt have school on Friday, so i finally got around to shooting some photos of my new tattoo♥ and they turned out AWESOME actully :D. But i have no idea when ill be able to show them to you, but i will soob i promise♥


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Maria Stavang - off så synd med batteriet på macen din! håper det ordner seg og ikke blir alt for dyrt!

    nydelig portrettbilde! 🙂ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1