AKP Photography » Photography blog

My new years eve♥

Like my facebookpage♥ Click here

 

Min nyttårsaften var kjempekoselig. Jeg var hjemme i år også, men hadde det veldig gøy. Først hadde vi nydelig pinnekjøtt, så senere på kvelden spilte vi spill og da klokka ble 12 trosset vi regnet som høljet ned og gikk ut for å se på fyrverkeriet!♥

Dessverre føler jeg at fyrverkeribildene mine denne gang var dårligere enn i fjor. Grunnen til det var fordi jeg ble så stressa av å ha kameraet mitt ute i all regnet. Men det gikk bra selv om bildene kunne vært så utrolig mye bedre! I alt stresset glemte jeg å sette på gorillapoden som jeg skulle bruke til å støtte opp kameraet + at jeg glemte også å sette på den trådløse selvutløseren… Jaja vi har alltids neste år 🙂

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

 

English:
My new years eve was really great. First we ate some amazing food, then later we all sat down and played games together. And when the time struck midnight we all went out to look at the fireworks!♥ My firework photos could have been much better, theres a lot of reasons why theyre not..Oh well we`ll always have next year 🙂

Here are some of the fireworks photos i took – what do you think?
I have more if youre interested in seeing them. Just comment and let me know, then i`ll post them too 🙂

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1