AKP Photography » Photography blog

Nature at its finest!

 

Tok noen nydelige bilder ved Stemmen på Hommersåk på torsdag da jeg skulle til legen. Det er så utrolig nydelige der om våren/sommeren. Denne plassen er en av de få tingene jeg savner etter at jeg flyttet, men plassen er bare en 30 min busstur unna heldigvis♥

PS: Jeg er videre i Synnes fotokonkurranse og jeg blir veldig glad om du vil trykke her og gi meg en Like om du liker bildet mitt?♥

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

 

English:
Shot these beautiful photos at Stemmen, Hommersåk on Thursday before i went to the doctor. Its so beautiful here in the spring/summer. This is one of the few things im missing after i moved, but its only a 30 min bussride away fortuantly♥

Oh im one of the finalists in Synnes photocompetition and it would make me very happy if you click here and give me one Like my if you like my photo?♥

Do you like the photos?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1