AKP Photography » Photography blog

Need your help asap please!

Like my facebookpage♥ Click here

 

Søknadsfristen for å søke på Norges Kreative Fagskole går ut 15. april. Jeg skal søke meg inn på foto, men det smarte meg ikke visste var at man skal jo selvfølgelig også legge ved bilder som skal vurderes på opptaksprøven!!! Jeg trodde man skulle sende bildene og søknaden separert, så nå har jeg sittet i flere timer for å finne de 4!! beste bildene jeg har tatt. Jeg har lært så utrolig mye nytt de siste månedene i 2011 og nå utover i 2012 at jeg føler ikke noen av bildene tatt før oktober 2011 er gode nok!

Men nå har jeg altså funnet de 4 jeg tror jeg vil sende inn, men jeg vil gjerne høre din mening om de forskjellige bildene og kategoriene de er satt i. Kategoriene er bevegelse,kontrast(er) og 2 portretter;

1. Bevegelse/motion

PINIMAGE

2. Portrett/portrait

PINIMAGE

3. Portrait

PINIMAGE

4. Kontrast/contrast

PINIMAGE

 

English:
Im applying to photography school and the deadline is Sunday 15 of April. And clever me though i was supposed to send the photos for the entrance exam and the application separately!! But have to send everything together at the same time. So ive been sitting here for hours trying to find the photos im most proud of to submit the application. Ive learned so much the last months of 2011 til today, so i dont feel like the photos after October 2011 is good enough! But ive narrowed it down to the 4 photos i think i want to submit now. But i want your feedback on both the photos and the categories they are in. The categories are motion, contrast(s) & 2 portraits;

Your thoughts?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • irene:-) - Eg syns nr.3 va fantastisk:-) nr 1 blei litt lite å nr 4 blei litt mye, d me merete nr 2 va og fint, men veldig mørk:-) så nr 3 va absolutt midt i blinken i alle fall sånn som eg ser d;-) men komme alt ann på øya så ser;-)ReplyCancel

  • EMMA - FOTO - Sista bilden är riktigt nice. Gillar sminkningen =)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1