AKP Photography » Photography blog

One of the things i like most about my own looks – Photographer Sandnes

 

Jeg har så og si hatet utseende og kroppen min hele livet, pga vonde frekke mennesker som har fortalt meg om og om igjen at jeg ikke er bra nok og at jeg er stygg… Og dermed har jeg ikke trodd på de gode menneskene som har sagt at jo jeg er bra nok og at jeg ikke er stygg!

Det har tatt meg maaaange år og prøve å godta meg selv og hvordan jeg ser ut. Jeg føler jeg har kommet ganske lagt på vei, og jeg har noen få ting som jeg liker ved meg selv. Jeg føler meg mer selvsikker og tørr å være meg selv utseendemessig. Det er kanskje vanskelig og tro, men da jeg bestemte meg for og farge håret helt lilla hadde jeg 0 selvtilit! Utseende mitt representerte ikke og gjør ikke det 100% den dag i dag heller hvordan jeg føler meg på innsiden. Utseendet mitt representerer hvordan jeg vil føle meg på innsiden. De som ikke kjenner meg tror jeg er ei supertøff jente med masse selvtilit – det stemmer ikke i mitt tilfelle, det er bare det at jeg rett og slett bare føler meg komfertabel slik :-).

Uten om håret(jeg har ikke alltid likt krøllene/fallet i håret mitt heller) er det øynene jeg er mest fornøyd med. Jeg er heldig som har fått lange og relativt fyldige øyevipper og det er jeg veeldig glad for!

Photoshop actions brukt paint the moonn`s vanilla pop & urban delight

PINIMAGE

PINIMAGE


PINIMAGE

 

English:
Ive almost hated my looks and body my entire life, because mean hurtful people told me i wasnt good enough and i wasnt pretty enough.. Ive come along way and im finally starting to except myself. My looks doesnt represent how i feel on the inside, it represents how i want to feel on the inside. Except my hair its my eyes i like most about my looks. Im lucky to have such long and kinda rich eyelashes. And im very happy about that!

Opinions on the photos?
What do you like most about your own looks?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • liseliten - Fuck them! Du er nydelig, inside and out, virkelig! Sier det igjen: breathtaking bilde! Blomstre, slik du er ment å gjøre <3ReplyCancel

  • Mette - Folk er så slemme. Syns det er kjempefint at du tør å være den du vil være, og det kler deg kjempegodt! Øynene dine er helt utrolig vakre, så de har du all grunn til å være stolt av, sammen med resten av deg! 🙂ReplyCancel

  • EMMA - FOTO - Så vackra ögon! 😀ReplyCancel

  • Silje Louise - Wow, for noen vakre øyne du har! Forferdelig at folk kan si noe sånt… Bra du er deg selv, som Mette sier; det kler deg veldig godt 😀ReplyCancel

  • Jbphoto - Nydelige øyner!:DReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1