AKP Photography » Photography blog

Out and about!

Like my facebook page?♥ Click here!

 

Igår gikk Lene å jeg tur rundt Stokkelandsvannet. Det var nydelig sol – men drepende varmt, jeg kan ikkje fordra varmen… Den gjør meg 1000 slappere enn jeg er til vanlig. Derfor var ikke bildene som ble tatt noe å skryte av.. Jeg vil ha sol men gradene trenger ikke stige over 18 grader celsius.. Varmen gjør meg uinspirert 🙁

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

English:
Yesterday my sister Lene and I tok a walk around Stokkelandsvannet. The sun was shining and it was a lovely day. The heat on the other hand is killing me… It makes me 1000 times more exhausted then what i usually am.. Thats the reason for the kinda shitty photos.. I loove the sun but the heat is too much.. It makes me uninspred 🙁

Any opinions?

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Frida Bringslimark - Tuusen takk! 😀
    Sommerjobben er i butikken hos fotografen Knut Holst. Så er som en butikkmedarbeider.
    Fine bilder! Det eneste jeg kan hakke ned på er det første, der er eksponeringen alt for høy, siden alle detaljene i blomsten er brent vekk. Liker bilde 2 og 3 utrolig godt!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1