AKP Photography » Photography blog

Self – portraits: Dreadlocks

Like my facebookpage♥ Click here

 

Installerte dreadlocksene mine igjen idag, jeg har ikke helt begynt å venne meg til dem og de står fortsatt litt til alle kanter 😛 Men jeg føler meg mer vel med dem nå etter den lille minishooten jeg hadde med meg selv nå nettopp. Jeg er ganske trett og sliten så resultatet er ikke så kjempebra, grunnen til shooten var jo for å vise dere dredsene og spør om dere syns jeg passer dem eller ikke 😛

Bildestørrelsene er også forskjellige, men skitt au 🙂

PINIMAGE

PINIMAGE

English: I installed my dreadlocks again today and had a minishoot to show you and ask what you think of dem. Im very tired and thats why the photos are a little bad quality 😛

Soooh what do you think? Yay or nay?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • liseliten - Wooow!!! Jeg elsker det! Spesielt at det er to farger tvinnet! Det får meg til å savne dreads OG farger. Herregud. Du må for alltid ha lilla hår, hehe <3 Jeg håper jeg får mine! Bestilte bare nok til luggen/siden, planen var å skinne de siste 2/3 av hodet, men jeg tør ikke likevel, og håper jeg får fatt i flere av samme sort så jeg kan ha i hele håret, de er jo håndlaget, så.. men ja, du kler det sykt bra! Ps. Svarte deg med spm i kommentarfeltet på innlegget mitt 🙂ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1