AKP Photography » Photography blog

Self-portraits: Me and my curls pt I – Photographer Sandnes

Fikk som skrevet på fb siden min igår et kick og stillte meg foran kameraet og skjøt vilt :-D. Heeerlig følelse, det var akkurat som jeg plutselig fikk enegi og hoppet opp av hullet jeg falt nedi da jeg ble syk! I tillegg (må jo få skryte litt av meg selv når jeg føler meg så bra!!) gikk jeg over 7 km tur senere den dagen – og jeg følte at jeg fikk energi!! Fytti for en deilig følelse :D.

For en herlig dag!

Men over til bildene, jeg ble veldig fornøyd med hvordan bildene ble – jeg vet at komposisjonen ikke er rett på alle bildene. Men reglene er jo til for og brytes, jeg liker iallefall hvordan de ser ut ;-).

Photoshop actions´ene som er brukt er Paint the moon´s Vanilla pop & urban delight – elsker elsker elsker dem :-D.

PINIMAGE


PINIMAGE


PINIMAGE


PINIMAGE

English:
Yesterday as i wrote on my fb page i got a really big kick and placed myself in front of the camera and started to shoot like crazy :-D. I got a really amazing feeling, like i suddenly regained some energy and jupmped out of the hole i fell into when i got sick. Not only did i take loads of photos of myself, i also took a over 7 km long walk – and i felt i got a stream of new energy!! What an amazing feeling :-D.

What an amazing day!!

The photoshop actions used are Paint the moon´s Vanilla pop & urban delight

What do you think?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Lene - Sååååå fine bilder av ei kjempe fine jenta! 😀ReplyCancel

  • Silje Louise - Så fine de ble! Likte veldig godt bilde nr 1, 3 og 6 😀ReplyCancel

  • liseliten - Krøller! <3 Kjempefine bilder! Har kje tal på kor mange krølltenger og diverse eg har hatt opp gjennom årå, hehe.. Nå e der kje så mye hår igjen, hehe!ReplyCancel

  • Janne-Kristin - Disse bildene er kjempefine av deg! Du er nydelig når du smiler 🙂ReplyCancel

  • Mamsen - Ei nydelige jenta med flotte krøller. Bilde av dg på d fysta dobble settet til høyre, var et utrolig fint og naturlig bilde av dg. Annki sånn eg kjenne dg:-D
    Sista dobble settet til venstre og er et utrolig flott bilde av dg. Det e ei flotte dotter eg har. Ei av tri flotte døtre som eg har.ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1