AKP Photography » Photography blog

Sings of spring♥ – Sandnes photographer

Det er mars allerede :-D. Tiden går utrolig fort! Akkurat nå liker jeg at tiden går fort, fordi vi gjør så mye kjedelig på skolen nå for tiden..! Gleder meg sånn til påskeferie og April, for da begynner vi endelig med «skikkelig» fotografi igjen – portretter♥

Her er et bilde tegn på våren♥ Håper ikke den blir så våt som den pleier å være, i år!

Idag har jeg forresten vært på MUST museet i Stavanger, sammen med neøven min, søstrene og broren min og mamma å stefar. Det var utrolig koselig og jeg tok over 200 bilder. Skal bli spennende å se hvor mange bra jeg fikk, om jeg får lov av mamma Linda så legger jeg ut noen på bloggen ved en senere anledning :-D.

PINIMAGE

English:
Its March already :-D. The time really flies away! At the moment im gald it does, cause we´re doing so much boring stuff at school these days..! Im soo looking forward to easter and April, because we´er finally staring to do «real» photography again – portraits♥

Heres a little sign of spring♥ I hope it won’t be as wet as it usually is, this year!

Today Ive been on the way MUST Museum in Stavanger, with my newphew, my sisters and my brother and mom and stepfather. It was so much fun and I took over 200 pictures. It will be interesting to see how many good I got. If i get permission from mommy Linda i will but some of the up on the blog at a later time :-D.

Please comment, like & share this post♥

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1