AKP Photography » Photography blog

Small photostudio at home

Like my facebookpage♥ Click here

 

Igår fikk jeg endelig fingen ut og bestilte studioutstyr til mitt lille framtidige hjemmestudio 😀

Plassen hvor jeg skal ha studioet er ikke så veldig stort derfor har jeg ikke kjøpt utstyr på mer enn 220W.
Settet kjøpte jeg fra Sverige hos Kaffebrus.com. Jeg har ikke noe særlig med erfaring når det kommer til studiofotografering så derfor tror jeg dette er et fint startsett for meg 😛 Jeg har ikke sync uttak på mitt kamera derfor måtte jeg også kjøpe den dingsebumsen du ser på det siste bilde.

Jeg bestilte også stativ og reflektorholder, men det var så dyrt på kaffebrus.com at jeg heller gikk og bestillte det her og her Tvspelweb.

link PINIMAGE

link PINIMAGE

link PINIMAGE
link PINIMAGE

 

English:
I finally got my but in gear and ordered the photoequipment i need for my cute little homestudio 😀 I ordered the studioset from Kaffebrus.com. I also ordered some stuff from Tvspelweb.se. This and this.

Neat huh :-P?
Do you have a small studio at home?

 

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • lene - KUUUULT!! 😀 😀
    Då ska du få ha photoshoot me meg ;D tsss x)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1