AKP Photography » Photography blog

Solblender, uvfilter og gråfilter

Stem på meg er dere snille♥

 

Jeg har ikke uv-filter på noen av objektivene mine(Fy i know). Men det er så dyrt, derfor lurer jeg på om det er noen som kan anbefale en bra side med ikke alt for dyre uv-filter, solblender og gråfilter?

Jeg har Sony kamera – setter veldig stor pris på hjelp 🙂
E-bay vil jeg ikke begi meg ut på, føler det er så utrolig mange som ikke er til å stole på der inne i alle fall når det kommer til visse produkter.

So blow my mind with good websites – helst fra England siden frakten er så sykt dyr fra The US and A!

Takk på forhånd 🙂

PINIMAGE

Help anyone?

 

Stem på meg er dere snille♥

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
 • Fidoinski - Du ka kjøpa av meg for 4 000 000 000 000 000 kr.. xD
  Neida.. Ehhh japanphoto? Elle Expert? nei eg vett’che.. xDReplyCancel

 • Mette - Vet ikke om noen billige nettbutikker, og det koster jo en del i vanlige fotobutikker. Men du bør i hvert fall ha et filter på alle objektivene dine, det er bedre å betale et par hundre kroner for et ødelagt filter, enn flere tusen for et nytt objektiv. 🙂ReplyCancel

  • Annki - Ja d e sant d, har våre heldige så lang *Bank i bore*ReplyCancel

 • Åshild - I barteby - Vet de har solfilter på elkjøp til 100-150kr 😛ReplyCancel

 • Miss Jones - Jeg selger 58mm filterkit for 199 🙂 Med UV, FL, og PL 🙂 Da får du tre stykker 🙂ReplyCancel

 • Maiken - Jeg har kjøpt ting på ebay flere ganger og har aldri hatt noe problemer. Har aldri kjøpt noe som er mer enn 200,- da for jeg føler meg aldri helt safe. men hvis du finner noe billig der hos en som er «toprated» med minst 99% fornøyde kunder, så skal det være trygt. Og ta det gjennom paypal. Da finner du fort mye billigere:)
  / haha, jeg har ikke dårlig råd akkurat nå nei. men det er for jeg har jobbet i to år og bodd hjemme, så da har jeg spart mye på det. pluss at jeg er veldig gjerrig, så jeg sparer mye og kjøper heller kamerating og reiser masse, enn å sløse på masse småting i hverdagen;) jeg prøver alltid å dra de dagene billettene er billige og finner billigste hoteller som regel;DReplyCancel

 • Sunniva - Ebay! 🙂ReplyCancel

 • Leyla - Så fine farger 🙂 Tar du bilder hver dag?ReplyCancel

 • Hilde Garborg Vårlid - hei, gå inn på http://www.nordicimport.com/butikk/ der har de super billige filter:) fine bilder du har.. Keep on bloggin:P:)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1