AKP Photography » Photography blog

Something new – finally!

Like my facebookpage♥ Click here

 

Har lenge tenkt på å lage en ny header – følte den jeg har hatt nå er for sommerslig. Men jeg har ikke hatt tid eller energi til det, men nå tok jeg meg selv i nakken og smalt sammen en ny header. Jeg er ganske fornøyd 🙂 Jeg er veldig usikker på hvilken farge jeg skal ha som bakgrunn, noen som har noen forslag eventuelt en fargekode og komme med?

Old
PINIMAGE

New
PINIMAGE

 

English:
I finally had the time to make a new header, ive felt the old one was so summerish. So ive made a new one and im quite pleased with it 🙂

Opinions?
Dont forget to ask me some questions HERE!
And if you could vote for me
HERE id be superhappy!

 


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • liseliten - Kjempefin header! Du tar så flotte bilder 🙂

    Jeg husker jeg ble litt forvirret først (tidligere, før jeg ble «kjent» med deg), og måtte se etter om det faktisk var DEG på bildet/headeren, fordi man ofte «forventer» at menneskene på headeren er bilder av bloggens eier, den som representerer bloggen. Men nå er jo du først og fremst fotograf da 🙂ReplyCancel

  • Cathrine Nesset - fotografi - Synd at den blir litt kuttet da, men den var fin 🙂ReplyCancel

  • Lene - Ligte den nye headeren kjempegodt 😀 fine fargar og fiiine bilder! 😀
    og wiiii, endelig e eg me på headeren og iche bare merete O:) haha xDReplyCancel

  • Silje Louise - Likte denne headeren mye bedre enn den gamle 🙂 fin!ReplyCancel

  • Charlotte K. - Sv: Tusen takk, du er så snill! Skal nominere deg som fotoblogg 😉ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1