AKP Photography » Photography blog

Sony a77 please be mine♥

Like my facebookpage♥ Click here

 

Jeg har lenge har lyst å kjøpe nytt kamera fordi jeg føler ikke kameraet mitt yter max lengre. Kanskje fordi jeg stiller for høye krav til «gamle» Mr. Sony? Jeg har ikke hatt noe spesifikt kamera i minnet, men idag fikk jeg tips av en i fotoklubben min som nylig hadde prøvd Sony a77 og sa at jeg burde kjøpe det om jeg skal kjøpe nytt. Jeg googlet kameraet og fant ut at det er et kjempe imponerende kamera!! Er noen interessert i å lese anmeldelsen jeg leste kan du gjøre det her!

Mamma kommer nok til å vri hodet av meg om jeg kjøper nytt kamera igjeeeen 😛 Men hva vet vel hun om kameraer? Absolutt ingenting *Haha*

Noen få ord om kameraet;

 • Tar 12 bilder i sekundet med kontinuerlig fokus(HD bilder)
 • Kan filme med kameraet(HD)
 • Har innebygget GPS slik at bildene blir merket med hvor de er tatt
 • 24 megapixler
 • Øyeaktivert fokus – kameraet begynner og søke med en gang du legger øyet inntil
 • Elektronisk vater – som hjelper deg til å vite om du holder kameraet helt beint
 • Trippelhengslet skjerm
 • Panoramafunksjon – der du bare trykker ned utløseren én gang før du sveiper kameraet langs horisonten, hvorpå kameraet syr sammen et panoramabilde

PINIMAGE
Photo source

 

English:
I really want a new camera. I feel my «old» one isnt doing its best anymore. I dont feel my photos ar clear or maybe its me whos getting pickyer :-P? Anywho i really want a Sony a77, its very impressive – please give it to me♥ My mom will probably kill me if i buy a new camera now, but what does she know about cameras anyways :-D? Nada nix *lol*

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
 • Jonna Erlandsson - sv: oh självklart! Har gillat dig nuu 🙂ReplyCancel

 • Renate - 24 megapixler ja, det var ikke småtteri! Høres veldig bra ut!

  Sv/ Takker ^^ReplyCancel

 • becca - svar: tack så jättemycket 🙂 !ReplyCancel

 • emma - sv. åh tack snälla! 🙂ReplyCancel

 • Patricia - Oi, det virker bra da 😀 Ønsker meg nytt kamera selv, jeg. Har hatt mitt i snart tre år nå, og det begynner å bli litt gammelt og slitt, hehe 🙂ReplyCancel

 • Marte - Jeg prøvde dette litt på fotomessen i helga, og det virket veldig bra, og det var veldig godt å holde i.ReplyCancel

 • Silje Louise - Det testet jeg faktisk på fotomessen på lørdag! Virket veldig bra. 🙂
  Jeg har sååå lyst på nytt kamera… Mitt er 4 år gammelt nå, og jeg føler ikke at jeg kommer noe lengre med det på en måte. Men det som er teit er at jeg egentlig ikke har lyst på noen av de andre Nikon kameraene.. Haha. Også har jeg ikke penger heller. 🙁ReplyCancel

 • becca - svar: Tack så mycket !ReplyCancel

 • Cathrine Nesset - fotografi - Jeg vil også ha nytt kamerahus! Håper virkelig Nikon kommer ut med en erstatter for D300s snart!ReplyCancel

 • Maiken - Nå har jeg lagt ut et innlegg der det er en enkel video som viser 🙂ReplyCancel

 • Renate - Sv/ Takk! 😀ReplyCancel

 • Synne - Woaah, de haures skikkeli bra ut!! MEN ej skakje kjøpe mej nåke nytt kamera på nokre år no iallefall 🙂 Svært nøgd me mitt nye!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1