AKP Photography » Photography blog

Super awesome pre-birthday gift♥

Like my facebookpage♥ Click here

 

Først vil jeg beklage for ganske lite blogging.. Formen min er fortsatt ganske dårlig og jeg har ikke fått tatt noen nye bilder jeg kan dele med dere. Dette pga av formen og fordi modellene mine er ganske så opptatte. Men jeg håper alt dette vil forandre seg snart♥

Jeg vil også si tusen takk til dem som kommenterer på de usle innleggene mine, det setter jeg veldig stor pris på♥

I går bestilte jeg en bursdagsgave jeg skal få fra lillesøster Lene. Jeg fyller ikke året før 28. juni. Men da jeg fortalte henne at jeg hadde så lyst på et Wacom Multimediabrett Bamboo Pen, sa hun at det kunne være min bursdagsgave fra henne :-D♥ Quote Lene; «Eg pleie jo allti å je dg borsdagspresangen for seint så denne gang kan du jo få an før borsdagen :-P». Hvor heldig er ikke jeg :-D?

Så nå sitter jeg spent og venter på at hentelappen skal komme i posten, slik at jeg kan teste det ut 😀

PINIMAGE

 

English:
First i want to appologise for my crapy blogging, i still feel like shit and my models are very busy. I hope all that will change soon. I also want to thank the ones who leaves me comments – that means alot♥ I just ordered my awesome pre-birthday gift from my littlesister Lene. Its a Wacom Multimediatablet Bamboo Pen. Dont i have the best sister in the world :-D♥? Im so excited and i cant wait to try it 😀

Have you ever tried a multimediatablet before?
Do you own one?

Could you be an angel and do me a huge favor, click here and give me a like♥?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
 • malin [fotoblogg] - sv: har aldrig gjort en design i wordpress så är inte helt säker på det :/ReplyCancel

 • Cathrine Nesset - fotografi - Da blir det nok spennende å redigere bilder 🙂ReplyCancel

 • Lovelyliller - Adventsgiveaway NÅ! - åååh kunne tenkt meg tegnebrett! 😀ReplyCancel

 • Kayla Helene - Åå d e så kjekt me tegnebrett! 😀 Eg au he lyst på en, men eg klare bre å bruge d e Illustrator (eg fekk d ikje te i photoshop, haha!) , å nå sian eg e færi på Media så bruge eg ikje Illustrator så ofte nå lengre.

  Sv; Ja eg glede meg veeeldig! 🙂 Så sga me prøve å komme okke inn te Kairo å se pyramidene hvis ting roa seg der nere 😀 Wiii

  Ja, eg håbe eg sga klare å blogge oftere nå, he hatt d grævli travelt i desember på jobb midt oppi Julebyen å alt d der. E ikje bre bre! 🙂

  – Kayla HeleneReplyCancel

 • Renate - Så fin bursdagsgave 😀
  Kan tro det blir digg til redigering.
  La oss vite åssen det er 😉

  Sv/ Takker ^^ReplyCancel

 • Frida Bringslimark - Åh, så heldig du er! 😀 Snill søster altså!
  Håper virkelig formen din blir bedre snart, min er heller ikke noe å skryte av, men vi får krysse fingrene for at livet gir oss en positiv oppgang snart!
  Håper du legger ut noe om hvordan det er å bruke brettet! 😀ReplyCancel

 • Kajsa - sv: tack så otroligt mycket! jag har nästan aldrig energi för det heller faktiskt…:/ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1