AKP Photography » Photography blog

Test shot: Star 8x filter

Like my facebookpage♥ Click here

 

Star 8x filter har jeg også i 55mm, men siden jeg ikke bruker de objektivene så trengte jeg ett nytt. Jeg elsker stjerneeffekten, og stjerneeffekten passer til nesten alt syns jeg 😀 Gleder meg til å ta macrobilder av gress fullt av dugg med vår og sommersola i bakgrunnen, det tror jeg kommer til å bli noen fine bilder. Gleder meg også til å bruke det til såpeboble shooter 😛

Stjerneeffekten viser dessverre litt dårlig på dette bildet, men men den er der iallefall 😛

PINIMAGE

 

English:
I love my star 8x filter in 55mm, but i dont use the lenses which fits that filter anymore so i had to buy a smaller one. I cant wait to use it in the spring and summer. I also cant wait to use it when i have soap bubble shoots 😛 Im awear that the star effct doesnt show very well in this photo, oh well 😛

Opinions?

 

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Elin - Koster et slikt filter mye? Gir en super flott effekt 🙂ReplyCancel

  • Linda - damn så bra:):)
    tenkte leia det studioe en time i april mai, ta nye bilder av oss 4:) hvis du hadde vilt ver me e du veldig velkommen;)ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1