AKP Photography » Photography blog

Test shots: Soft filter

Like my facebookpage♥ Click here

 

Soft filter er et filter jeg har hatt lyst på en stund nå, og jeg må si at jeg elsker dette filteret(også). Det gir så fine mye bilder(derav ordet soft daah!). Jeg gleder meg utrolig mye til å teste det ut i vår og sommersola 😀

Som dere sikkert ser så har jeg forandre litt på bloggens utseende. Det plager meg sååå mye at jeg ikke kan så å si NOE webdesign… Anyway hva syns dere?

PINIMAGE

PINIMAGE

 

English:
Ive wanted a soft filter for quite some time now. And i must say that i looove it. The light gets so soft and beautiful, cant wait to use it some more 😀 As you can see ive changed my blogs looks again. I really hate that i dont know almost anything about webdesign, anyways what do you think?

Opinions on the filter and the new look?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
 • Marianne - Fine Bilder! Kjekt å se utviklingen din.
  Må si du har blitt utrolig flinke gjennom det siste året, ser virkelig ut som om dette er ditt felt 😉ReplyCancel

  • AKP Photography - Tusen takk Marianne 🙂 Kjempekjekt å hørra!ReplyCancel

 • Elin - Kjekt at du viser hvordan de ulike filterne virker ;-DReplyCancel

 • D A H L È N - sv: Tack så mycket 🙂ReplyCancel

 • Maiken - så gøy med soft filter, har vurdert filterer men ender alltid opp med å glemme å bestille. hadde vært gøy å se med og uten filter av samme bilde? 🙂ReplyCancel

 • Mamma - Flotte bilder, du er dyktig:-)ReplyCancel

 • Cathrine Nesset - fotografi - Det første der var veldig fint 🙂 Har soft focus filter selv, men jeg har faktisk aldri brukt det! :pReplyCancel

 • kajsa - de skorna är helt underbart snygga!! det är inte min stil heller egentligen, men om man kombinerar med saker som är mer min stil så funkar det till mig 😀 skulle inte kunna ha på mig den & inget annat till tror jag, då blir det alldeles för flickigt & sött haha! 🙂ReplyCancel

 • Pernille Merethe - Synes du har et fint design jeg 🙂 Og, google er alltid til god hjelp når det gjelder design! WordPress er i mine øyne helt håløst til tider, haha!ReplyCancel

 • Nina Dorthea - Tror jeg må snart på filter-shopping! 🙂

  Pst, postet akkurat bloggportrettet med deg på blekka. Beklager ventetiden!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1