AKP Photography » Photography blog

The 7th Tattoo Convention In Stavanger 2011

Like my facebook page?♥ Click here!

Lørdag 23 juli var jeg på tattoo convention i Stavanger. Det var en veldig kul opplevelse. Masse folk ble tattovert(of course), det var tegnekonkurranse, tattoveringskonkurranse, flammeshow og ikke minst verdens mest tattoverte senior dame var der! Det var helt sykt å se henne in real life 😀

Men dumme meg glemte jo helt å bli tatt bilde sammen med henne og å få autografen hennes 😯 Note to self: Neste år!
Kanskje jeg får meg en ny tattovering også om jeg har råd og vet hva jeg vil ha 😀

Deilig og kunne blogge skikkelig igjen men, jeg ser jeg har mistet 2 bloglovinfølgere *Snufs*

From the left: Trond @ Leading Light in Sandnes, and some other tattooartist from Stavanger:-P
PINIMAGE

English:
On 23 of July i went to the tattoo convention in Stavanger. It was awesome! There where loads of people getting tattooed(of course), drawingcontest, tattoocontests, flameshow(?) and the worlds most tattooed senior woman. It was so sick seeing her in real life 😀 But stupid me forgot to get my photo taken with her and getting her autograph 😯 Note to self: Next year! And maybe ill get some work done if i have the money and know what i want to get 😀

It feels good bloging again, but i see ive lost 2 bloglovin followers *Sad*

Have you been to a tattoo convention?

 

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • liseliten - Har du vært med de andre årene? Var fryktelig lite (og dårlig) show i år, veldig trist 🙁ReplyCancel

  • Retemee - Sgo gjerna hatt d bilde de male 😛 Men eg vant jo iche konkurransen (så eg iche vett ka va).. Haha xDReplyCancel

  • Lisbeth - Tattooartisten til høyre er Kim «Sketch» fra Attitude Tattoo Studio i Moss.
    Var der selv både fredag og lørdag, døll underholdning i år, men fikk med meg litt blekk og en pris 😛ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1