AKP Photography » Photography blog

Therapy for my soul♥ – Sandnes photographer

Formen min har vært ganske så elendig de siste ukene, derfor har jeg vært sykemeldt fra skolen i 2 uker nå :-(. Første uka hadde jeg influensa, og denne uka har jeg prøvd å samle sammen krefter til og begynne på skolen igjen etter påske. Men på tirsdag MÅTTE jeg bare komme meg ut en liten tur. Jeg tok med meg kameraet og ipoden ut i Sandvedparken, det var deilig å komme seg ut i frisk luft. Men da jeg kom hjem var jeg helt pannekake, men det var verdt det! Fikk tatt noen fine stemningsfulle bilder, det er ikke mye tegn til vår her i Sandnes men snøklokkene har endelig begynte å titte fram 🙂

PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE PINIMAGE

English:
My health has been pretty miserable the last few weeks, so I’ve been away from school for 2 weeks now :-(. The first week i had the flu, and this week I have tried to gather strength and return to school after Easter. But on Tuesday, I just had to get out for a walk. I grabbed my camera & ipod and went to Sandved park, it was nice to get out in the fresh air. But when I got home I was totally exhausted, it was totally worth it though! I got some nice moody photos. There are´t many sign of spring here in Sandnes but the snowdrops have finally started to come out 🙂

Please comment, like & share this post♥

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Mamsen - Flotte bilder:)ReplyCancel

  • Linn Kleppa - Så kjedelig å være syk da… Får håpe du snart er frisk og kan starte på skolen etter Påsken da.

    Fine og stemningsfulle bilder. 🙂ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1