AKP Photography » Photography blog

Who are you cool people?

Like my facebookpage♥ Click here

 

Nå har jeg hele 29 følgere på bloglovin!! TUUUSEN TAKK 😀 Men dere er så stille!! Kommenter litt da er dere snille♥ Jeg vil veldig gjerne vite;

Hvem er du?
Hvor gammel er du?
Hvordan fant du bloggen min?
Er det noe du savner her på bloggen?

Legger ved enda et bilde fra shooten igår 🙂

PINIMAGE

 

English:
I have 29 followers on bloglovin!! THANK YOU SO MUCH 😀 But most of you are soo quiet. Please comment on my posts♥ So i really want to know;

Who are you?
How old are you?
How did you find my blog?
Is there anything you feel thats missing here on my blog?

Heres another photo from the shoot yesterday 🙂

Answer the questions please and thank you 😀
Opinions of the photo?

 

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
  • Patricia - Patricia, 17 og fra Fredrikstad 😀 Hm, husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din, men hadde fulgt den en stund allerede før du fikk eget domene osv 😀 Kommer ikke på noe jeg savner på bloggen akkurat nå 🙂 Og det bildet er så utrolig fint! 😀
    // Tusen tusen takk, søte du! ^^ReplyCancel

  • Kijo - SV: Thank you! 😀 Savner skikkelig sterke farger og dreads nå. Så tipper det blir et prosjekt snart:)ReplyCancel

  • liseliten - Lise, 28, tror jeg fant bloggen din etter at du kommenterte hos meg? Hvordan fant du min? Og jeg har fulgt deg siden, og du tar så fiiiiine bilder, det er gøy å se utviklingen. Dessuten er du bare helskjønn 🙂 Der ble det visst bokmål, men pyttsann.ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1