AKP Photography » Photography blog

Hva skal jeg ha på meg på boudoir fotograferingen min? – What do i wear to my boudoir photoshoot? – Boudoirfotograf Sandnes – Boudoirfotograf Stavanger

 

Å velge det rette antrekket er kanskje ikke alltids det letteste for mange. Å man kjenner kanskje litt ekstra på presset når man skal ha mindre klær.

VIKTIG!! Når dere skal ut å kjøpe undertøy, spesielt bher – er det UTROLIG viktig at dere kjøper rett størrelse. De aller fleste kvinner bruker nemlig FEIL bh størrelse! Dette vises utrolig godt på bilder! Har du for liten bh får du en «ekstra» sideboob(at brystet stikker utforbi bh cuppen), og bruker du for stor bh har jentene lett for å ramle ut når du bøyer deg fram/ligger på magen. Her finner du en super BH kalkulator som hjelper deg å finne riktig størresle!

Håper disse tipsene får fantasien til å spinne, og hjelper deg å finne de perfekte boudoir antrekkene til din fotografering 😀 Er du usikker på noe er det bare å legge igjen en kommentar, eller send meg en mail her så finner vi ut av det sammen 😀


PS: Husk kvalitet over kvantitet, jeg pleier å si max 3 antrekk. Men ta med alt du selv liker, så velger vi ut sammen 😉

Jeg har også skrevet ett blogginnlegg med tips om hvordan du kan forberede deg til boudoir fotograferingen HER LINK!!!(kommer når innlegget er publisert 😉 )

Din stil
Først og fremst handler disse bildene om deg! Det betyr at at de skal formidle din personlighet
og stil preferanser. Om du er jordnær og avslappet, bruk disse elementene i valg av antrekk. Om du liker du glitz & glam, har du det i tankene når du skal velge antrekkene. Det er viktig at du føler deg, som deg selv! Så velg antrekk du føler deg mest deg selv i. Bruker du noe som ikke er deg, vil du garantert ikke føle deg vel i.

Make it Pop
Når det er sagt, kan du fortsatt forsterke din personlige stil med farger og teksturer! Fin en fin mix av nøytrale farger og legg til noen pops av farge der det passer. For eks: Svart body/bh set og en rød kimono. Eller hudfarget body/bh set med mint fargede hæler. Ikke glem å leker med ulike teksturer. Skinnjakker, ponchoer, og falskt skinn. Det er bare fantasien som stopper deg. Om du er usikker er det bare å spørre meg om hjelp!

Detaljer er viktige
Ta gjerne med deg tilbehør du liker. Jeg elsker hatter, smykker, sko, hårpynt, og klokker.
Slike detaljer er med på å gjøre fotografering din unik!

Her er noen eksempler på antrekk som gjør boudoir fotograferingen hot for en hver smak 😀

Nr 1. «Oversized» strikkegenser/cardigan:
Om du ikke er komfortabel med å kaste alle klærne med en gang, gir dette antrekket en søt og leken look. Å kun eksponere leggene, vil gi masse til fantasien 😉 Dette antrekket passer også godt sammen med knehøye sokker i samme farge som genseren/cardiganen.

Nr 2. Enkel tank top truse:
Ganske lik nr 1 men her vises det mer hud. Super søtt antrekk for dere som ikke er så glad i blonder og glam!

Nr 3. Stømper/stay-ups og hæler:
Ingenting er hottere enn strømper og høye hæler. Sett sammen disse med ditt favoritt bh sett, og du er «ready to go».

Nr 4. Korsett og bustier:
Trenger jeg i det hele tatt si noe? Bildene taler for seg selv 😛 Ett korsett er utrolig flatterende for alle kroppstyper. Å passer godt til dere som ikke er bestevenn med magen sin!

Nr 5.Skinn jakke/blazer:
Blazer eller skinn jakke og noen fine truser er utrolig hot. Med eller uten bh 😉

Nr 6. High waist shorts & en bralette:
High waist shorts og bralette er ett søt og sexy antrekk, kan brukes med og uten kimonos og cardigans.

Nr 7. Knehøye boots/boots/cowboy boots:
Boots er alltid en go ide! Jeg lar bildet snakke for seg selv 😉

8. Tulle/tutus for de ekstra søte:
Tulle/tutus er det perfekte antrekket for den søte og litt uskyldige. Passer perfekt sammen med en blonde bralette.

9. Babydoll/body:
Body/baydoll er enda ett antrekk for dem som ønsker å føle seg litt mer tildekket. Bodyen kan også settes sammen med en lys cardigan eller kimono.

10. The little cute dress:
Hvem sier man KUN må posere i undertøy osv? Det blir like hote bilder med en liten sexy kjole også! Da står også bildene ut fra mange andre fotografers bilder 😀

Legger også ved et lite knippe fint undertøy og tilbehør jeg fant på nettet her i Norge for inspirasjon♥

 


Syns du denne bloggposten var nyttig? Da setter jeg pris på om du liker og deler den med noen du tror kan ha nytte av den♥


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1