AKP Photography » Photography blog

Sugar skull pt 1

Like my facebookpage♥ Click here

 

Her kommer første del av sugar skull serien min 😛 Jeg er kjempefornøyd med disse bildene! Inspirasjonen fikk jeg herfra!. Håper dere liker dem 🙂 De rødbrune bildene tok jeg med det nye Skylight – filteret mitt, syns det ble en kul effekt 😛 Syns det gjør bildene litt «gamle og slitte».

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

PINIMAGE

 

English:
Heres the first bunch from the sugar skull shoot, im superhappy with the result! Hope you like them 🙂

What do you think?
Any favorites?

 

PINIMAGE

PINIMAGE


Back to TopFacebookPOSTTweetPOSTSubscribeBLOGLOVIN
 • liseliten - Driiiitkult!!! 😀 Loving it!ReplyCancel

 • lene - Uuuh, d blei skikkelig kult jo 😀 hihi 😛ReplyCancel

 • Jeanette - Hej :)!
  Jeffrey Campbell lita spike skoene har været ret dyre for mig, da jeg bestilte dem fra USA og der jo derfor også er kommet told på. Jeg ved at de har/har haft dem på henrykole.se, så du kan jo tage et kig der!
  Forresten, fine billeder du tager!
  xoxo
  – JeanetteReplyCancel

 • Beatrice Jakobsson (foto) - Hej! 🙂 såg att du har fina bilder, i lucka 24 där kan man vinna en tavla med en bild utskriven. Skicka en bild i största storlek till mig Beatrice_jakobsson@hotmail.com och ha chansen att vinna en bild inramad!ReplyCancel

 • Meta - Eg syns modellen burde hatt mer personlighet viss du vett ka eg meine.. Mn redigeringå å vinklane va både spennande å bra 😉 Mn d va synd me modellen :S

  Edit: Takk men slutt å tull Meta^^ReplyCancel

 • Fidoinski - Kjempe kule blider.. 😀ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

CommentLuv badge

F B
B l o g l o v i n
M y   i n s t a p h o t o s
UA-38972273-1